top of page

zsonglőrklub

A zsonglőrklubról

 

  • A klub célja nem csak az intenzív gyakorlás és az új elemek gyakorlása, hanem hogy az egymás közötti kapcsolatok erősítésének színhelye is legyen.

  • A klub keretében mindenki számára elérhető eszközparkot biztosítunk, amelyet folyamatosan bővítünk, fejlesztünk. Ilyen klubot csupán lelkesedésből tíz éve működtetünk (eleinte még nem az Egyesület keretében). Nyáron szabadtéren, októbertől márciusig tornateremben.

  • Cél itt is, hogy aktív és kellemes kikapcsolódást nyújtsunk a jelentkezőknek.
     

Közösségformáló szerepe miatt fontosnak tartjuk, hogy a sportolási lehetőségen túl valódi klub hangulatot teremtsünk és a résztvevők közvetlen kapcsolatot tartsanak fent.
 

  • Klub keretében szeretnénk megvalósítani azt az elképzelésünket is, miszerint "kallódó" gyerekeknek hasznos időtöltést biztosítunk. Azokra gondolunk, akik évközben délután a tanítás után szeretnék levezetni energiájukat, és akik a nyári szünetben, iskola hiányában, rengeteg szabadidővel rendelkeznek, szüleik azonban nem tudnak velük ennyi időt együtt tölteni.

  • Korosztályonként kisebb-nagyobb gyerekeket, fiatalokat szeretnénk bevonni.

 

Ha valahol van egy kis csapat, akik rendszeresen összejárnak és zsonglőrködnek, és esetleg még fogadnak másokat is, hogy közösen alkossanak vagy tanuljanak, akkor írjatok nekünk, hogy itt ti is megjelenhessetek.

Budapest

INspirál Cirkuszközpont

Oktató-, alkotó- és előadótér egy helyen. Az INspirál Cirkuszközpont egy nyitott közösségi tér kreatív mozgást keresők számára. Helyet ad a zsonglőrködés és más cirkuszi ágak, a kapcsolódó társművészeti ágak gyakorlására, tanulására, alkotómunkára. Egy hely amatőröknek és profiknak egyaránt, ha komolyan szeretnél edzeni és tanulni, vagy ha csak heti 1-2 órában hobbiként szeretnél mozogni és izgalmas órákra járni.A nyilvánosság számára 10-21 óra között tart nyitva.
A bérletes törzstagok számára 8-22 óra között, vagy akár éjszaka is biztosított a terem. Az Inspirál Cirkuszközpont kialakítását és fenntartását a Magyar Zsonglőr Egyesület közössége biztosítja, jellemzően önkéntes munkával.

www.inspiralcircus.hu

1117 Budapest, Sopron út 19/a

Szeged

Szegedi Zsonglőrklub a Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrumban

Szegedi Zsonglőrklub minden hétfőn és csütörtökön 17:00-20:00-ig. Helyszín: Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum (6726 Szeged, Fésű u. 4). Mindenkit sok szeretettel várunk!

Megközelítés: 70-es, 84-es és 84A jelzésű buszokkal a Csanádi utcai buszmegállóig, a megállótól pedig: http://goo.gl/maps/wBixN A SZKTT ESZI Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum a Baross László Utcai Óvoda mellett található, a négyemeletes panelsorok mögött. Ha gondban vagytok az odajutással, nyugodtan hívjatok a lenti számon!

Klubvezető: Jeddi Ágost

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken tudtok:

Facebook-on is írhattok

E-mail:jeddister@gmail.com 

Telefon: +36 20/391-6663

Szeged

Szegedi FŰ-VÉSZ zsonglőrklub

A Fű-vész klub 2011-ben vette fel programjába a zsonglőrködést. Kialakítottak egy gazdag eszközparkot: virágbotok, poik, zsonglőr labdák, buzogányok, hosszú bot, rövid botok, diabolók. A klubban a zsonglőr alapok oktatásán kívül lehetőség van egyéni, páros illetve csoportos játékra is.

Közös gyakorlások szerdán és csütörtökön 14:00-16:00! 13-40 évesek vegyes csoportja alakítja a klub társaságát.  Mindenkit szeretettel várnak akit érdekel a zsonglőrködés és a közös játék!

A klub a Fésű utca 4. címen taláható, illetve más helyeken is megszervezik a közös gyakorlást, ezért érdemes felkeresni őket a facebook-on: https://www.facebook.com/groups/144549392417957/

Klubvezető: Jeddi Ágost

E-mail:jeddister@gmail.com 

Telefon: +36 20/391-6663

Szentkirály

Jugglers of the Village

Kecskeméttől nem messze lévő faluban a„Gárdonyi Géza Művelődési Házban (Kossuth Lajos u. 16.) szoktak gyakorolni estefelé, de nem fixek az időpontok.
Keresd fel Pesti Pétert és el tudja mondani, hogy éppen mikor van gyakorlás legközelebb.
Telefon: 20/438-5155

 

Gyula

Főnix zsonglőr klub

Főnix zsonglőr klub elsősorban buzogány-, karika-, labda-, zsonglőrkés- és fáklyapasszolással foglalkozik.

Szeretettel várják a Gyulához közeli kezdő és haladó zsonglőröket. Itt az is megtalálja a számítását, aki csak kikapcsolódásként szeretne zsonglőrködni, de lehetőség van a komoly fejlődésre is akár egyéni gyakorlatokról, akár passzolgatásról legyen szó! Terveik között szerepel a zsonglőrködés terjesztése, megismertetése a nagyközönséggel.

Náluk a klubtagság mindenki számára ingyenes és semmilyen kötezettséggel nem jár!

Ha felkeltették a figyelmedet, ha közelben laksz és van kedved heti néhány órát szánni a zsonglőrködésre, az alábbi elérhetőségeken veheted fel a zsonglőr klubbal a kapcsolatot:

Galbáts Dénes
Telefon: (30)473-4973
E-mail: gdenes17@yahoo.com

bottom of page